miercuri, 22 octombrie 2008

Defapt suntem prea buni pentru ei....

Ingrediente: Teren propriu, 23.000 de spectatori, cea mai buna echipa trimisa pe teren, 2-0 in primele 10 minute contra campioanei frantei timp de 7 sezoane / campioana lumii la campionatu mondial din '98 si vicecampioana in '06.

Nimeni nu poate sa se gandeasca ca un astfel de scor poate sa se transforme intr-un scor asemanator unului de tenis...Acelasi "ingrediente" au fost si acum 2 saptamanii la Constanta la Romania-Franta (2-2). Ce alte dovezi mai vreti, ca sa spuneti pur si simplu ca suntem de cacat, suntem tampiti si incapabili sa conservam un amarat de rezultat. Seara de ieri am putea-o impartii in 4 vise. Primele 10 minute un vis frumos Steaua conducea cu 2-0. Chiar si la 2-1 visul nu se spulberase. La 2-2 in minutul 30 am continuat sa speram, era o perioada de tranzitie. La sfarsitul primei reprize 3-2 continuam sa visam la un rezultat nesperat in fata multiplei campioane. Visul frumos s-a transformat in cosmar cand in minutele 70-80-90 Steaua a incasat 3 goluri in maniera "de curtea scolii"

Ne punem sperantele in echipa internationala din Cluj care azi joaca contra Bordeaux in Franta. Dupa cele 2 rezultate magnifice cu Roma si Chelsea sa vina macar cu un punct din Franta. ALLEZ CFR

Un comentariu:

ilinca spunea...

da stiu eram intrun restaurant si chelneru ne tot zicea scoru... si face 2-0 steaua eram asa de fericita. dupa un timp vine si zice ca e 2-2, ma gandeam ca ramane asa egal. dar dupa cum am vazut acum... varza fraticule.