vineri, 29 mai 2009

Din ciclul, Romania, tara tuturor posibilitatilor

Ieri al meu tutore legal :)) (tata) s-a intors de la Viena. Asta e mai putin important. Ceea ce mi-a povestit este intradevar fabulos. Cand am fost eu, in ianuarie exista inceputa constructiei unei autostrazi care pornea de la aeroport si avea ca destinatie finala sudul orasului. Ei bine acum, dupa 4-5 luni, acea autostrada este gata. Este o autostrada subterana, deci imiginati-va pasajul unirii sa zic, dar cu 4 benzi pe sens si cam de vreo 20 de ori mai lung decat respectivul pasaj. Autostrada mai cuprinde si 2 intersectii care fac legatura cu celalate 4 autostrazi deja existente, care la randul lor fac legatura de la aeroport in spre diverse parti ale orasului.
Deci cat le-a trebuit la astia sa faca asa ceva? 4-5 luni?, raspuns da. La noi se chinuie de 1 an cu o flegma de pasaj de la baneasa. se chinuie cu amarata de centura, iar acum s-au blocat pentru ca incompetentii de proiectanti au adus adus podul la acelasi nivel cu firele de la calea ferata.
Da ce, lasa-o in sange, ca la noi conform agentiei de stiri hotnews.ro , citez:

Modelele BMW X5 si X6 cu motor de 555 CP vor putea fi comandate din august in Romania, la peste 100.000 euro
de Vlad Barza HotNews.ro
17:25 Economie | Auto
BMW Romania va primi incepand cu luna august comenzi pentru modelele BMW X5 M si X6 M, masini cu motor de 555 CP si preturi de peste 100.000 euro, TVA inclus, a anuntat compania germana.


da fratioare ca asa simteai tu nevoia de 555 de cp ca in Romania, patria soselelor , nu-ti mai ajung 200-300-400 de cp, ia direct de aici, 555cp ca vorba aia cand te duci la munte, la Brasov, o iei pe centura Ploiestului, care trai-ti-ar tie, e super misto, adica zici ca e dupa ce au bombardat si sovieticii si nazistii si americani si simti asa, ca iti vine sa vari un 230 la ora si eventual sa te mulezi pe vreun stalp, iar in oras sai ai un consum de 40L/100 .
Si oricum, cat au zis? 100.000, pey nu-i problema , fac o vanzare anterioara ca doamna Basescu, s-au fac un proiect ceva de un pod peste mare sau 2 autostrazi suspendate si gata fac bani de 3 x100 din alea de 555 cp

P.S. Incompetenta in stare pura...

Niciun comentariu: