sâmbătă, 17 ianuarie 2009

Romania = tara la limita penibilului

Romania si in special Bucurestiul (si pt cei care nu inteleg de ce scriu numai despre Bucuresti...e foarte simplu locuiesc inca in acest oras) este o adunatura de casinouri de cartier, shaormerii, prostituate, hoti de buzunare, cefe groase transpirate in soare + pitipoanca aferenta (pe sistemu o dezbraci de jimmy choo si dolce and gabbana si ramai cu snuru iar tu ragai si zici "hai iubito" =)) ) si cel mai important portari de bloc si politisti comunitari cu simtul raspunderii.

Vorbeam zilele astea cu colega si prietena Amalia si imi povestea cum i s-a furat din nou bicicleta. Eu tocmai intors din fosta capitala de imperiu, Viena, am tinut sa ii spun cum acolo bicicletele sunt lasate fara nicio problema pe strada (desigur cu antifurtul aferent dar care in Bucuresti nu reprezinta o piedica in a fura-o), as putea pune pariu pe 10000000 de euro ca nu se atinge nici dracu de ele...la care ea adauga ca in timp ce a fost in Italia a trecut prin Belgrad iar acolo cica bicicletle stateau nelegate de nimic pe strada. Termin cu o intrebare: va dati seama in ce tara traim?

5 comentarii:

Anonim spunea...

da, mi-am dat seama de ceva timp...destul de mult incat nu mai suport:((

Anonim spunea...

De ce sa ne uitam la oamenii de nimic care se ocupa cu miselii, cand sunt atatia oameni minunati,asteptand sa fie descoperiti.

Anonim spunea...

dat fiind faptul ca mi s-au furat cele doua biciclete care tin sa reamitesc ca erau lecate cu lant anti-ciordeala in scara blocului care teoretic este si pazita de un portar...azi am decis sa imi iau una rabatabila pe care o s-o tin in apartament.....ghici ce....in mod ironic romanica nu se livrează...:)))

Anonim spunea...

Ca in calitate de jucator profesionist de war3 :-)) declar romania o tara buna de crescut jucatori pentru war3 ! :))

Anonim spunea...

lol Ami...iar ti s-a furat bicicleta...Ce tara de cacao..