luni, 2 februarie 2009

Manualul divei

...sau cele 10 porunci ale divei

Toate ce urmeaza sunt doar lucrurile care mi se pare mie corect sa le faca sau nu o asa pretinsa diva.

1. O diva niciodata nu mananca sorici, slaninuta, caltabos, carnati, sau alte asemenea porcarii (conform DEX-ului, porcariile pot insemna si partile sacrificate de la un porc)
2. O diva niciodata nu mananca pe capota masinii mici de la Cocosatu cu carnati de Plescoi si eventual sa ragaie dupa bere.
3. O diva nu are ca mancare preferata fast-foodul, decat in cazuri extreme cum ar fi, daca ar fi sechestrata 2 luni si primu lucru care ii iese in cale este fast-foodul.
4. O diva nu trebuie sa gandeasca in felu urmator: “eu n-am probleme cat mananc, la mine nu se vede nimic.” In cazuri din astea as propune o portie de ciorba de vacuta cu un muschi de porc + cartofi taranesti si la final niste papanasi. Sa vad atunci ce diva mai e.
5. Obligatoriu o diva trebuie sa se epileze, sa-si ingrijeasca unghiile si calcaiele si sa aiba o igiena corporala impecabila .
6. O diva isi misca fundul din casa si se duce sa alerge in parc cu scopul de a da jos sau a prevenii aparitia celulitei si a colaceilor si pentru a avea o anumita conditie fizica.
7. O diva nu are voie sa se paruiasca cu o vreo tuta la coafor din X motive.
8. O diva niciodata nu merge pe munte in balerini sau in pantofi cu toc cui (mor cand le vad pe alea)
9. O diva trebuie sa incerce sa aiba o gramatica a limbii romane cat mai buna fara insa sa para prea cu cuvinte alese si sa vorbeasca ca Liiceanu la Realitatea.. Daca nu ai aceasta mica doza de gramatica nu o sa ai parte de “succesuri”
10. O diva deasemenea nu trebuie sa aiba in vocabularul uzual injurii care implica diverse parti ale corpului.

4 comentarii:

Anonim spunea...

BETON! astept urmatoarele 10 :)

Anonim spunea...

Diva is the female version of a hustla! =p~

ilinca spunea...

bine gicuuu :>

purpleArt spunea...

Si cand ma gandesc ca toate astea sunt adevarate :))
Si iar cand ma gandesc ca nu ma regasesc in niciuna, e grav
:))